Velkommen til oss på Olivias hus.

Olivias Hus Mandal er en livsstilsbutikk med det lille ekstra, med fysisk butikk i den gamle Postgården, midt i Mandal sentrum. 

Olivias Hus ble startet for over 15 år siden av Lisa Fransen. Butikken har siden den gang stadig vokst, vært i endring og utvikling.. I 2018 kjøpte familien Bydahl konseptbutikken i Mandal av Lisa. I 2020 ble det åpnet en ny avdeling i Mandal i tillegg til den eksisterende butikken i gågata. I avdelingen vår på senteret finner du et utvalg av alle våre bestselgere i tillegg til det lille ekstra. 

I Postgården finner du interiør, møbler og klær over 2.etasjer. Hos oss skal du gjerne bruke tid å nyte alle inntrykk og inspirasjon du finner på din vei. Det vakre interiøret er lekkert utstilt i og på håndplukket møbler fra kjente leverandører som Fredericia, &tradition, JUUL, Eilersen, HAY, Gubi, DK3 og mye annet spennende.

I 2. etg finner du klesavdelingen vår. Den oser av plagg i de fineste farger og kvaliteter. Her finner du klær av kjente merkevarer som by-TiMo, Xirena, Jeanerica, Lois, Ganni, Smasøe Samsøe, Closed, Anni-lu, Fiveunits, Pearl Octopyss.y og mye annet. Plaggene du velger å kjøpe hos oss skal du med stolthet kunne bære og føle deg vel i. Vi ønsker at plaggene skal være ditt førstevalg når det kommer til hva du skal ha på deg. Om det er hverdagsantrekket med den perfekte jeansen eller den vakreste kjolen til årets sommerbryllup. 

Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet og personlig service. Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe deg med råd og veiledning på veien til ditt nye produkt. Hos oss er det viktig at varene du velger å ende opp med skal glede og vare i lang tid, enkelte produkter skal også kunne gå i arv. Vi er ett univers som tilbyr produkter for alle hjem og til alle personer. Hos oss vil du finne rimelige produkter til mer kostbare varer. Vi har også gavene det er gøy å gi og ikke minst få. Felles for alle produktene våre er at det er nøye utvalgt og av god kvalitet til nettopp deg.

Vi er også utrolig glad og stolt over å kunne tilby våre varer og litt av vårt univers til resten av landet på oliviashus.no. 

Ved å velge å handle hos oss er du med på å bevare mangfoldet, du bidrar til en levende by og du sikrer lokale arbeidsplasser. Tusen takk!

Uten dere er vi ingenting. 

Hilsen alle oss på Olivias hus <3