ANGRERETT

Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post eller du kan skrive navnet ditt og ordre nummer på lappen som fulgte med pakken din. (Skulle du ikke ha denne lappen som fulgte med pakken din, skriv navn og ordre nummer på en ny lapp og legg sammen med returen din)

HVORDAN SENDE PAKKEN DIN?

Mottaker bestiller enkelt sin retur ved å: 

  1. Klikke på/skrive inn linken med returkoden her: https://retur.posten.no/?q=returoliviashus
  2. Fylle ut navn, adresse
  3. Skriv inn ordre nummer under referanse.
  4. Klikke "Lag returetikett". Returetiketten kommer opp og er klar til å skrives ut eller bruk QR-koden på bekreftelsessiden. Du kan vise koden på alle Postens innleveringssteder i Norge. Mottaker slipper å skrive ut returetiketten hjemme.

Returen leveres på nærmeste post-i-butikk eller postkontor.  Merk at returen leveres til Posten/Bring.

Returkostnaden på kr 100,- vil ikke bli refundert fra bestillingen din. 

 

KONTAKTPERSON: 

shop@oliviashus.no

Telefon: 468 16 768

 

 

TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen.  Har du betalt med faktura vil Klarna kontakte deg. Du kan også selv utsette forfallsdatoen inne på klarna.no dersom du har sendt varer i retur. Fakturaen slettes når varene kommer inn til oss.